" کیفیت یعنی شایستگی جهت استفاده و میزانی است که یک محصول انتظارات مصرف کننده خود را برآورده میسازد " واحد کنترل کیفیت شرکت صنایع غذایی بهروز از همان روزهای اولیه تاسیس این شرکت بعنوان واحدی مستقل و کارامد مشغول به کار بوده و روز به روز تکامل یافته و اکنون با حدود 10 نفر پرسنل با مدارک تحصیلی فوق لیسانس صنایع غذایی؛ لیسانس صنایع غذایی ؛ فوق دیپلم صنایع غذایی و لیسانس میکروبیولوژی و دیپلم مشغول به کار میباشد. واحد کنترل کیفیت بهروز با تمرکز بر تعریف کیفیت و با بکارگیری پرسنل آموزش دیده و تجهیزات آزمایشگاهی مناسب و دانش فنی به روز سعی در برآورده کردن نیازهای کیفی مشتریان و مطابقت داشتن محصولات؛ با استانداردها و مشخصاتی که برای محصول تعیین گردیده است را دارد . بر این اساس با نمونه برداری و آزمایشات مکرر و منظم بر روی مواد اولیه و محصول تولید شده از تغییرات ناگهانی و جزیی در کیفیت محصول جلوگیری به عمل می آورد و از تولید محصولات معیوب که باعث بروز هزینه های سنگین نارضایتی مشتریان میگردد؛ جلوگیری میکند. این واحد متشکل ازبخش های فیزیکی؛ شیمیایی و میکروبیولوژی میباشد؛ و بعلت دارا بودن تجهیزات مناسب و دانش بروز و استفاده از پرسنل کارامد و دارای دانش بروز؛ این واحد پس از ممیزی های صورت گرفته توسط کارشناسان موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی بعنوان همکار موسسه استاندارد شناخته شده و دارای گواهینامه "تایید صلاحیت آزمایشگاه همکار استاندارد" از موسسه استاندارد استان البرز میباشد. همچنین کنترل کیفیت صنایع غذایی بهروز در جهت همکاری با دانشگاهها و موسسات آموزش عالی؛ در خصوص تعلیم و آموزش دانشجویانی که به این مرکز معرفی میگردند, فعالیت مینماید و درخصوص تحقیق در مورد پایان نامه های دانشجویی به دانشجویان کمک مینماید. این واحد در زمینه آموزش استانداردهای ملی و آخرین متد های روشهای آزمون به کارشناسان کنترل کیفیت کارخانجات که از سوی اداره استاندارد به این مرکز معرفی می گردند نیز فعالیت مینماید . فعالیتهای این واحد بر اساس مراحل زیر پایه ریزی شده است: 1-کنترل کیفیت مواد اولیه: (واحد کنترل کیفیت؛ مواد اولیه ورودی به کارخانه را که را تامین کنندگان دارای مجوز معتبر از سازمان های نظارتی تهیه شده بر اساس دستورالعملهای نمونه برداری موجود؛ نمونه برداری نموده و این مواد پس از عبور از مراحل کنترل کیفی و اخذ تائیدیه از آزمایشگاه به تولید منتقل میشوند) 2-کنترل کیفیت مواد حین تولید: (کارشناسان کنترل کیفی از تمامی مواد و محصولات تولید شده در حین فرایند تولید نمونه برداری کرده و تحت آزمون های فیزیکی و شیمیایی قرار می دهند تا از حفظ کیفیت محصول در حین تولید اطمینان حاصل نمایند) 3-کنترل کیفیت محصول نهایی: (از محصول نهایی نمونه برداری صورت می گیرد و در آزمایشگاه تحت آزمونهای میکروبی و شیمیایی قرار می گیرد) 4-کنترل کیفیت محصول قبل از ترخیص کالا: (در صورت طی کردن موفقیت آمیز محصول در دوران قرنطینه و اخذ تائیدیه از آزمایشگاه میکروبیولوژی و فیزیکو شیمیایی، مجوز توزیع و فروش محصول در بازار صادر می شود.) 5-همکاری با واحد تحقیق و توسعه در جهت آزمایش بر روی محصولات جدید |