صنايع غذايي بهروزنيك در سال 1356 كار خود را آغاز كرد . اين كارخانه در يك منطقه صنعتي و در كيلومتر 15 جاده كرج قزوين قراردارد . كل مساحت آن حدود 20 هزار متر مربع بوده كه قريب 5 هزار متر مربع را سالن هاي توليد ، ساختمان اداري ، انبارهاي مواد اوليه ، سردخانه ها و مركز تحقيقات به خود اختصاص داده . تعداد كل كاركنان اين واحد در فصل توليد حدود 250 نفر است كه تقسيم بندي آنان بر اساس ميزان تحصيلات شامل كارشناس تا دكترا 31 نفر فوق ديپلم و ديپلم 43 نفر و بقيه زير ديپلم است . توليدات شركت صنايع غذايي بهروز نيك در حال حاضر رب گوجه فرنگي، انواع سس، كنسروجات ، انواع شور، ترشي، انواع مربا، آبليمو و….است. این شرکت در اواسط سال 1390 به گروه دیگری از سرمایه گذاران و علاقه مندان به تولید واگذار شد تا در عرصه تولید با نوآوری بیشتر پاسخگوی نیاز مشتریان داخلی و بازارهای جهانی باشد. سر انجام در سال 1391 پس از اتمام مراحل انتقال مالکیت اتمام پذیرفت و گروه جدید هدایت این مجموعه بزرگ را عهده دار گشتند.
همت همدلي كاركنان تلاشگر اين واحد با مديريت علاقمند و خدمتگذار ، موجب شد با وجود حضور صنايع صاحب نام و با سابقه بتواند سهم مناسبي از بازار فروش را به خود اختصاص دهد.چندانكه در حال حاضر " بهروز " با لطف خداي بزرگ ، در سايه كوششهاي پيگير همكاران و تشويق و حمايت خريداران گرامي ، جايگاه مناسبي را يافته و همواره در صدد است با عرضه فرآورده هايي با تنوع بيشتر و كيفيت بهتر در جهت جلب رضايت عموم بويژه مصرف كنندگان ارجمند گام بردارد . اين واحد توليدي موفق به اخذ كليه پروانه هاي قانوني مورد نياز ( پروانه تشويقي ) گرديده است و در حال حاضر بغير از پروانه هاي تاسيس و بهره برداري داراي 55 پروانه ساخت است كه در فصول مختلف كليه محصولات داراي پروانه ساخت را توليد و به بازار مصرف عرضه مينمايد در اين واحد توليدي خريد مواد اوليه از طريق واحد تداركات با نظارت آزمايشگاه كنترل كيفي صورت ميگيرد و در كليه مديريتهاي تحت پوشش اين شركت نظارت دقيق بركيفيت محصول محسوس است . نظر به اهميت افزايش كيفيت و توليد فرآورده هاي جديد، تلاشهاي اين شركت منجر به صدور نخستين پروانه واحد "تحقيق توسعه" از سوي وزارت محترم صنايع بنام "بهروز" شد. مركز تحقيقات صنايع غذايي ايران ( بهروز ) از سال 1370 كار خود را آغار نمود ،
|