ترکیبات (سس مایو پینو) |
روغن مایع، پوره فلفل هالوپینو عمل آوری شده، خیارشور،سرکه، شکر،نمک تصفیه شده خوراکی، گوار(E412)،زانتان(E415)،نشاسته سرد اصلاح شده ذرت(E1422)،
ادویه، سبزیجات معطر، طعم دهنده مجاز خوراکی، اسیدلاکتیک(E270)، سیر، کلروفیل(E140)، بنزوات سدیم(E211) و سوربات پتاسیم(E202)،آب آشامیدنی
|
کاربردها یا طریقه مصرف: |
همراه با انواع سالاد، ساندویچ ،کباب و استیک، فست فود، سبزیجات گریل شده، مرغ گریل و ماهی سرخ شده یا کبابی، به عنوان چاشنی در سوپ و سس پاستا
همچنین جهت زیباسازی مواد غذایی استفاده می گردد. |
|
مدت زمان ماندگاری: 8 ماه |
وزن خالص: %4±440 |
شرایط نگهداری:در یخچال و دور از نور آفتاب نگهداری شود.
|
محدودیت مصرف و ترکیبات حساسیتزا : |
به دلیل تند بودن این محصول، بیماران قلبی و گوارشی از مصرف این سس پرهیز نمایند. |